Click-Ductor

Click-Ductor

Het betrouwbare AKAPP stroomrailsysteem met voorgemonteerde koperstrips.

Compact, bedrijfszeker en veilig voedingssysteem voor kranen, takels, monorail systemen, transportbanden enz.
AKAPP Click-Ductor heeft een kunststof behuizing met 4 of 7 koperkanalen, waarin koperstrips zijn aangebracht. De capaciteit en het aantal ervan hangt af van het gekozen type. Standaard lengtes van de railsegmenten zijn 3 meter en 4 meter. Zeer snelle montage door de speciaal ontworpen koperklem en kunststof verbindingsmof. AKAPP Click-Ductor kan zowel binnen als buiten worden toegepast in talloze toepassingen. 

Welke van deze voordelen zijn belangrijk voor u?

Eenvoudige en snelle montageDoor het uitgekiende kliksysteem waarmee de geleiders met elkaar worden verbonden én de schroefloze verbindingsmoffen zijn koppelingen snel te maken.
Gemakkelijk te koppelen stroomgeleiders De vlakke koperstrips die reeds in de kunststof behuizing zijn aangebracht, kunnen gemakkelijk en snel aan elkaar worden gekoppeld door een simpel, gepatenteerd kliksysteem. Uniek!
Schroefloze verbindingsmoffenDe kunststof verbindingsmoffen worden eenvoudig en zonder gereedschap vastgeklikt!
Stof- en vochtafdichting mogelijkVoor stoffige en/of vochtige bedrijfsomstandigheden kan de sleuf onderin de railkokers RC7 voorzien worden van een flexibele afdichting.
Makkelijk uitnemen van railsegmentenDoordat de koperuiteinden tegen elkaar liggen, kan een railkoker worden verwijderd zonder de andere railkokers op te hoeven schuiven.
Lange baanlengten mogelijkBaanlengten tot 200 m (met middenvoeding) zijn probleemloos realiseerbaar. Dit geldt ook voor buiteninstallaties.
Hoge stroomsterkten mogelijkStandaard tot 400A bij parallelschakeling.
CCC CertificaatAKAPP Click-Ductor heeft een CCC Certificatie, afgegeven door The China Quality Certification Centre.

 

Download de brochure AKAPP Click-Ductor hier!


 • Toepassingsgebieden

 • Bovenloopkraan

  Bovenloopkraan

 • Speciale hooikraan

  Speciale hooikraan

 • Bovenloopkranen

  Bovenloopkranen

 • Botenopslag

  Botenopslag